Blommogram utomlands

Alla väljer inte att fira sin bemärkelsedag i Sverige, utan firar istället på en skön semesterort utomlands eller i en pulserande storstad. Det kan också handla om att du vill fira någon som bor permanent i ett annat land. Idag finns det bra möjligheter att skicka blommogram utomlands, både till länder i Europa och i resten av världen. Ett vackert blommogram är alltid uppskattat och passar utmärkt särskilt om du är ute i sista minuten.

Skicka Blommor med Blomsterbud – Låga Priser & Leverans samma dag

Olika blomsterhandlare som kan skicka blommogram utomlands
Det är inget enormt utbud av blomsterhandlare som kan skicka blommogram utomlands, men det finns ändå ett flertal att välja mellan.

Interflora – från Interflora kan du bestämma blommogram för leverans utomlands och du kan med fördel använda dig av deras webbshop. Fördelen med Interfloras webbshop när du ska skicka blommogram utomlands är bland annat att du i lugn och ro kan välja mellan de olika blommogrammen. Interflora har ett stort utbud av länder att välja mellan, faktum är att de kan leverera blommogram utomlands till mer än 150 olika länder! När du skickar blommogram utomlands med Interflora bör du vara klar över att själva buketten inte nödvändigtvis kommer att se likadan ut som på bilden, då Interfloras ombud givetvis binder en bukett som motsvarar produktutbudet i det aktuella landet. Detta för att du ska få en så fräsch och vacker bukett blommor som möjligt. Att skicka blommogram utomlands med Interflora kostar runt en hundralapp mer än när du skickar blommogram med Interflora inom Sverige. Blommogram utomlands måste beställas före 11.00 vardagar och 10.30 på lördagar. Detta gäller när du vill ha blommogrammet levererat samma dag som beställningen görs och blommorna ska levereras till Europa, Afrika och andra länder som ligger västerut. Ska du beställa ett blommogram utomlands till länder som ligger österut måste beställningen göras dagen innan leveransen och senast 16.30.

Skickablommorna.se – blommogram utomlands kan också beställas hos Skickablommor.se. Nackdelen är dock att du inte kan göra beställningen direkt online, istället måste du kontakta deras kundtjänst för ytterligare information och hjälp.

Euroflorist – en tredje blomsterhandlare som erbjuder blommogram utomlands är Euroflorist. Det finns sex olika sorters blommogram som kan levereras utomlands och priserna ligger mellan drygt 400 kronor till runt 600 kronor. Du kan lätt ta reda på vilka länder som Euroflorist kan skicka blommogram till, genom att leta i rullgardinsmenyn på deras hemsida. När du ska skicka blommogram utomlands med Euroflorist ligger frakten på 140 kronor, vilket måste sägas vara överkomligt.

Andra alternativ när du vill skicka blommogram utomlands
Förutom ovan nämnda florister online som levererar blommogram utomlands, finns det givetvis fler att välja på om du går till dina lokala blomsterhandlare. På de allra flesta orter finns det en rad olika florister att välja mellan och många brukar kunna hjälpa till om du vill skickar blommogram utanför Sverige. Räkna dock med att det alltid kostar extra i frakt, men priset brukar inte vara skrämmande högt. Kom också ihåg att det kan vara svårt för florister som leverera blommogram utomlands att garantera hur blommogrammet kommer att se ut i slutänden, men det blir i stort sett alltid mycket vackra buketter.