Blommogram via mobilen

För den som verkligen är ute i sista minuten kan ett blommogram via mobilen rädda många sura miner. Det finns inget jättestort utbud av blomsterhandlare som kan erbjuda blommogram via mobilen, men Interflora har det i alla fall som alternativ.

Skicka Blommor med Blomsterbud – Låga Priser & Leverans samma dag

Fördelar och nackdelar med blommogram via mobilen
Den största fördelen med att skicka blommogram med mobilen är att du kan göra var som helst du befinner dig, så länge du har en mobil med internetuppkoppling. Är du ute i sista minuten har du därför större möjligheter att hinna uppvakta din väns bemärkelsedag. En nackdel med blommogram via mobilen är dock att utbudet av blommar att välja mellan är mindre än om du går in på webbutiken.

Hur gör man för att skicka blommogram via mobilen?
Hos Interflora är det väldigt enkelt att skicka blommogram via mobilen, det går på några enkla knapptryckningar. Här finns som sagt inte lika många blommor att välja mellan som i Interfloras internetbutik, men de allra vanligaste buketterna och kategorierna kan ändå beställas.

När du ska beställa blommogram via mobilen hos Interflora kontrollerar de först och främst ditt personnummer så att du verkligen är den person som du uppger och att inga bedrägerier sker. Du börjar med att koppla upp dig på din internetapplikation på telefonen och surfar sedan in på Interfloras vanliga adress. Nu kan du enkelt titta runt på de olika blommogrammen, välja de blommor som du vill skicka och klicka på beställningsknappen.

Blommogram via mobilen fungerar på samma sätt som när du beställer blommogram i webbshoppen, därför bör du inte glömma bort att kontrollera så att du har fyllt i alla uppgifter korrekt. Interflora tar sedan emot din beställning och behandlar den.

När Interflora har mottagit beställningen av blommogram via mobilen skickar de ut en orderbekräftelse till den emailadress som du uppgav vid beställningen av blommogrammet via mobilen. Kontrollera ytterligare en gång att alla uppgifter stämmer och kontakta omedelbart deras kundtjänst om något är fel. När du beställer blommogram via mobilen hos Interflora betalar du mot faktura. Fakturan kommer i din brevlåda ett par dagar efter att beställningen är gjord. Förutom kostnaderna för blommogram via mobilen tillkommer även en administrationsavgift på fakturan.

Interflora hade tidigare en java-applikation som man var tvungen att ladda ner för att göra beställningar av blommogram via mobilen. Om du sedan tidigare har laddat ner denna applikation kan du fortsätta att använda den, men blommogram via mobilen hos Interflora sker i övriga fall på ovan beskrivna sätt. Interflora tar alltså inte emot några nya registreringar eller nedladdningar för Java applikationen.