Blommor online

Numera är det enkelt att köpa blommor online i form av blommogram för att uppvakta någon kär som fyller år, gifter sig eller på annat sätt firar. De flesta av de större floristerna har insett värdet med att ha verksamhet för blommor online, som komplement till sina vanliga butiker. En del har även bara satsat på blommor online.

Skicka Blommor med Blomsterbud – Låga Priser & Leverans samma dag

Fördelar med att beställa blommor online
Vad är det då för fördelar med att beställa blommor online, istället för att köpa dem i butiken? För det första är blommor online alltid tillgängliga och du behöver inte passa några öppettider. När helst du vill beställa blommor online kan du göra det, vare sig klockan är 12 på dagen eller 12 på natten. Det betyder att du kan komma på att någon fyller år nästa dag och ändå hinna uppvakta personen. Risken för att missa bemärkelsedagar minskar drastiskt tack vare blommor online! De flesta florister online kan även erbjuda riktigt snabb expressleverans, så att du kan få blommorna levererade bara några timmar efter att du har beställt dem.

En annan fördel med att beställa blommor online är att utbudet är mycket stort. Det finns hundratals buketter och blomsterarrangemang att välja mellan, vare sig du vill ha riktigt lyxiga blommor för flera tusen kronor, eller bara en enkel röd ros för en hundralapp.

Att tänka på när man beställer blommor online
Kom ihåg att alltid vara noggrann med adress- och kontaktuppgifter när du beställer blommor online. En liten miss i leveransadressen kan nämligen leda till att blommorna inte kommer fram i tid och det är även viktigt att blombudet har ett korrekt telefonnummer som de kan nå dig på ifall problem uppstår. Se därför till att alltid dubbelkontrollera alla uppgifter om leveransen som du fyller i när du beställer blommor online.

Se också till att du köper blommor online från en florist som har gott rykte om sig att leverera i tid. Blir det problem ska du alltid kontakta kundservicen och har företaget inte levt upp till vad de lovat ska du ha pengarna tillbaka. Tyvärr kan det ibland bli lite problem med leveransen av blommor, då det inte alltid är floristens anställda som levererar, istället kan det vara ett inhyrt bud som inte är direkt kopplad till blomsterhandlaren.

Beställa blommor online via mobilen
Numera är det även möjligt att köpa blommor online genom att använda mobiltelefonen. Företaget som har öppnat upp den möjligheten är Interflora. Det är lika enkelt att beställa blommor via mobilen som att beställa blommor online på Interfloras hemsida. Utbudet är dock lite mindre, samt att du får en faktura hemskickad istället för att betala med kreditkort. Du behöver givetvis en mobiltelefon som stödjer applikationen för blommor online, men har du en någorlunda ny telefon ska det inte vara några problem.