Blomsterbud

En vacker bukett tulpaner, några tjusiga snittblommor eller ett riktig lyxigt blommogram – det finns många enkla sätt att uppvakta någon som firar sin stora dag! Fler och fler blomsterbud etablerar sig online, till fördel för dig som kund. Genom att skicka blommogram via blomsterbud online är nämligen mycket enkelt och går väldigt fort. Är du ute i allra sista minuten kan du till och med, med bara hjälp av en mobiltelefon, surfa in på ett blomsterbuds hemsida och beställa blommor på ett litet kick.

Skicka Blommor med Blomsterbud – Låga Priser & Leverans samma dag

Blomsterbud att välja mellan på nätet
Tidigare var det mest stora blomsterbud som Interflora som erbjud blommogram online. Idag ser det annorlunda ut och allt fler blomsterbud inser vikten vid att hänga med i utvecklingen. Vi som konsumenter är numera vana vid att kunna uträtta de flesta ärenden online, vare sig det handlar om att betala räkningar, shoppa kläder eller just skicka blommor. Nedan följer en liten förteckning över ett urval av blomsterbud som finns tillgängliga online:

Interflora – det troligen mest kända blomsterbudet med verksamhet online. Har ett mycket stort utbud av blommogram, från billigare varianter till dyrare blomsterarrangemang.

Euroflorist – ett annat mycket stort blomsterbud på nätet, som också erbjuder ett stort urval av blomsterbud i andra länder om du vill skicka blommor utomlands.

Gift2day – en sajt som inte bara fungerar som blomsterbud, utan som också säljer choklad och andra typer av presenter som ett alternativ till bara blommor.

Flora – har ett fint utbud av blommogram och till viss del lite andra typer av presenter.

Vad du bör tänka på när du ska beställa blommor
För det första bör du se till att vara ute i god tid när du kontaktar ett blomsterbud för att skicka blommor. Många blomsterbud har expressbud som leveransalternativ, men se till att du ändå är klar över när sista beställningstiden är, så att du inte är ute för sent. Vissa levererar inte på söndagar eller andra helgdagar, medan andra blomsterbud levererar blommor 365 dagar om året.

Kolla också upp vilka betalningsalternativ som de olika blomsterbuden kan erbjuda. En del låter dig betala mot faktura, vilket är perfekt om du för tillfället har tomt på kontot men är i behov av att uppvakta någon. Se också till att ta reda på om ditt blomsterbud skickar exakt den bukett som syns på bilden eller om det kan förekomma variationer.

Olika typer av blomsterarrangemang
De flesta blomsterbud delar in sina blommor i olika kategorier så att det för dig som konsument ska bli lätt att hitta rätt. Men låt dig inte begränsas totalt på grund av indelningen, då en födelsedagsbukett lika gärna kan skickas som en vanlig bukett. Vanliga indelningar på blomsterbudens sajter är exempelvis födelsedag, bröllop, lyx, dop och så vidare.

Att sända annat än blommor
De flesta blomsterbud kan också erbjuda vaser att skicka med blommorna, så att det en större present. Andra kan även skicka med nallar, choklad, té eller kaffe, vilket kan vara en trevlig extragåva.