Blomstercheckar

Ett alternativ till blommogram är blomstercheckar. Visst är det nästan alltid trevligast att ta emot en levande bukett, men ibland är blomstercheckar mer passande. Blomstercheckar fungerar som så att mottagaren själv kan välja när han eller hon vill lösa in checken mot blommor, samt att mottagaren själv kan välja vilka blommor som han eller hon vill ha. Kanske är jubilaren på resande fot, varför en levande bukett blommor kan bli dumt att släpa på eller kanske rent av omöjlig att ta med sig. Blomstercheckar är därför ett bra alternativ och är mycket uppskattade.

Skicka Blommor med Blomsterbud – Låga Priser & Leverans samma dag

Här hittar du blomstercheckar
Blomstercheckar säljs på lite olika ställen, även om det är främst hos blomsterhandlare som du kan hitta dem. Interflora är ett bra exempel, då de har närmare 900 butiker över hela landet, där du både kan köpa och lösa in blomstercheckar. Interflora kan även erbjuda blomstercheckar för den som ska skicka blommor utanför Sverige, då de samarbetar med över 50 000 florister och blomsterhandlare i närmare 200 länder. På Interflora hittar du blomstercheckar till en mängd olika värden, som 25, 50, 100 och 250 kronor. Givetvis kan du själv kombinera blomstercheckar som du själv vill, så att de når upp till det önskade värdet.

Är du exempelvis ett företag i behov av stora mängder blomstercheckar bör du vända dig till Interfloras kundservice som kan hjälpa dig. Ska du bara ha några stycken blomstercheckar kan du självklart söka upp vilken Interflora butik som helst. För företag är det också möjligt att få blomstercheckar med den egna loggan på. Kontakta Interflora om du vill veta mer om priser och utbud av blomstercheckar för företag.

Blomstercheckar hos övriga återförsäljare
Det är givetvis inte bara Interflora som säljer blomstercheckar, det finns fler blomsterhandlare som ger den möjligheten som alternativ till riktiga blommor. För att ta reda på vem som säljer blomstercheckar i din hemstad kontaktar du bara de olika floristerna som har butiker där. Men, att använda sig av Interflora när du köper blomstercheckar är ändå rätt smart, då Interflora som sagt finns över hela Sverige och att det därför blir enklast för mottagaren att hämta ut blommorna. Du vill ju säkert inte att mottagaren ska tycka att din present blir ett smärre projekt att hämta ut…

Ibland lottar man även ut blomstercheckar i olika tävlingar, som korsord och liknande. Annonsplatser som Blocket och Tradera kan också ha blomstercheckar, som du kan köpa till mer förmånliga priser än det egentliga värdet på blomsterchecken.