Euroflorist

Även om Interflora är Sveriges största florist, ligger Euroflorist bra till. Redan 1982 lanserades Euroflorist under namnet Svensk Blomsterförmedling, som man hette ända tills 1990. Euroflorist var med om att utveckla smartare och enklare system för blommogram och blomleveranser. Numera är Euroflorist den största floristen i Europa, även om de inte är störst i just Sverige.

Skicka Blommor med Blomsterbud – Låga Priser & Leverans samma dag

Euroflorist har även andra engagemang än bara blommor. Bland annat samarbetar Euroflorist med Cancerfonden, samt med Hjärt- och lungfonden. 10 % av omsättningen går därför till fonderna, vilket måste sägas vara ett behjärtansvärt initiativ. Vill du därför baka in ytterligare en present i blommogrammet är det alltså bara att beställa ett blommogram från Euroflorist.

Euroflorist på webben
Euroflorist har verkligen en genomtänkt och lättanvänd hemsida för beställningar av blommogram, buketter och enstaka blommor. Man har dessutom tänkt på att erbjuda lite mer information än den som efterfrågas, som roliga små tips och tricks, eller förklaringar på vad olika blommor symboliserar. Förutom just blommor kan du hos Euroflorist även beställa andra produkter, så som ballonger, choklad, gosedjur och annat smått och gått som passar utmärkt att skicka med blommogrammet eller varför inte skicka ensamt? I tillägg har Euroflorist en blogg där de berättar om sitt företag, där du kan läsa nyheter och andra tips om blommor.

Euroflorist webbutik är lätt att navigera, tack vare att den är enkelt, strukturerad och att det är lätt att få översikt. Allt är indelat i olika kategorier så att du snabbt hittar igen det som intresserar dig. Blommorna är indelade i kategorier som Bröllop, Födelsedag, Begravning, Vänskap, Kärlek och så vidare. Det finns också kategorier som Färgval, Säsong, Händelser och annat.

Vad kostar blommogram hos Euroflorist?
Priserna hos Euroflorist varierar mellan strax under hundra kronor till flera tusen kronor. Du kan alltså lika gärna köpa en enkel, men uppskattad, blomma, som ett riktigt påkostat lyxblommogram till någon som verkligen ska uppvaktas. Euroflorist har även delat in alla blommogram i tre olika valmöjligheter, lyx, elegant och mini. Detta betyder att du själva har många valmöjligheter hos Euroflorist, oavsett vilken bukett du väljer att skicka.

Frakten hos Euroflorist ligger på 95 kr, oberoende av vilket typ av blommogram som du vill skicka. Notera att Euroflorist även kan göra mer avancerade arrangemang där också kruka ingår.

Kundklubben hos Euroflorist
Hos Euroflorist finns även en kundklubb som ger många bra fördelar till medlemmarna. Bland annat får du ett smart konto som du loggar in på varje gång du besöker sidan. Här kan du spara adresser till mottagare, vilket kan vara extra praktiskt om du har anställda som du ibland skickar blommor till. Dessutom kan Euroflorist lagra all info om mottagarna, så att du slipper att fylla i dem varje gång du handlar. Är du medlem i Euroflorist kundklubb erbjuds du också möjlighet att betala för det du beställer med faktura, istället för att måsta använda kreditkort. Gör du större beställningar kan detta givetvis vara en stor fördel. För just företagskunder har Euroflorist ännu bättre avtal, så se till att kontakta dem om du är intresserad.