Skicka blommogram

Finns det något bättre sätt att uppvakta en jubilar på annan ort än genom att skicka blommogram? De allra flesta blir glada över en vacker bukett blommor, även om du inte kan överlämna den personligen! Det finns många fördelar med att skicka blommogram, förutom att du gör någon glad.

Skicka Blommor med Blomsterbud – Låga Priser & Leverans samma dag

Fördelar med att skicka blommogram

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Stort utbud

För det första är det idag enormt enkelt att skicka blommogram. Det finns ett flertal florister online som gör det möjligt för dig att skicka blommogram utan att ens behöva lämna hemmet. Du sköter både valet, beställningen och betalningen med hjälp av din dator och en bredbandsuppkoppling. Interflora gör det till och med ännu enklare att skicka blommogram, genom den mobiltjänst de erbjuder där du kan beställa via din mobiltelefon!

För det andra går det enormt snabbt att skicka blommogram. Är du ute i sista minuten, kanske för att du glömt bort den viktiga dagen, har du ändå god chans att hinna uppvakta din vän samma dag. De flesta florister online kan nämligen skicka ditt blommogram samma dag som du lägger beställningen, så länge du gör det innan en viss tid. Ofta brukar den tiden vara strax före 12.00 på vardagarna och någon timme tidigare på helgerna. Det betyder att risken för att missa någons bemärkelsedag är mindre än någonsin genom att skicka blommogram!

För det tredje finns det mycket att välja mellan när du ska skicka blommogram. Ofta har floristen online hundratals olika blommogram av varierande typ att välja och vraka mellan. Många erbjuder även mer än att bara skicka blommogram, som att sända med en nalle, en chokladask eller kanske en vas. Dessa tillval går givetvis att beställa för sig, om du inte vill uppvakta genom att skicka blommogram. Använder du dig av Interfloras mobilservice är utbudet på blommogram visserligen inte lika stort som när du väljer att skicka blommogram via deras webbshop, men det finns ändå en del att välja på.

Att tänka på när du ska skicka blommogram
Det första du bör tänka på när du ska skicka blommogram är huruvida du är ute i tid eller inte. Se till att du har klart för dig vilken den sista beställningstiden på dagen är om du vill att blommogrammet ska levereras samma dag som du beställer, så slipper du trassla till det. Tänk också på att vissa florister har problem att skicka blommogram lika snabbt till orter och platser som är lite mer svårtillgängliga, som om jubilaren bor på en ö eller liknande. Då kan leveranstiden vara lite längre än vanligt. Känner du dig osäker när du ska skicka blommogram, kontakta floristens kundtjänst för svar, innan du trycker på beställningsknappen.

Var också noga när du fyller i mottagarens uppgifter, samt dina, så att allting blir korrekt. Ofta kan du också ange att blommogrammet kan lämnas till en granne eller hängas på mottagarens dörr ifall han eller hon inte är hemma. Se till så att alla telefonnummer är korrekta, så att budet som levererar ditt blommogram kan kontakta dig vid problem.