Skicka blommor

Att skicka blommor till någon som fyller år, gifter sig, ska döpas eller till någon annan form av bemärkelsedag är ett utmärkt sätt att visa uppskattning. Dessutom är det idag enormt enkelt att skicka blommor och du kan till och med göra det via mobilen. Ta dock reda på vilka villkor som blomsterhandlaren har innan du väljer att skicka blommor, så är du säker på att blommorna kommer fram i tid. Många erbjuder exempelvis expressbud om du skulle råka vara ute i sista minuten.

Skicka Blommor med Blomsterbud – Låga Priser & Leverans samma dag

Här kan du skicka blommor
Det finns ett flertal aktörer på den svenska marknaden med vilka du kan skicka blommor idag. De allra flesta har verksamheter på nätet, vilket givetvis gör det enormt enkelt och bekvämt att skicka blommor. Interflora är troligtvis den största och mest använda av dessa blomsterfirmor. Förutom att skicka blommor kan du hos Interflora även skicka choklad, godis, vaser och lite annat smått och gott, antingen tillsammans med blommogrammet eller som enskild present. Här finns mängder av blommor att välja mellan, från de enklaste rosor till de mest avancerade buketter och krukarrangemang. I den avdelning som kallas för ”plantering” kan du skicka blommor som håller länge, då de inte är snittblommor utan mer trädgårdsliknande arrangemang.

Skickablommorna.se är en annan sajt som du kan skicka blommor via. Här finns ett stort utbud av blommor i alla möjliga varianter. Hos Skickablommorna.se kan du också beställa expressbud som levereras samma dag som beställningen görs så länge du lägger den innan 12.00. Vidare finns blombudet Uppskattning.se, där du inte bara kan skicka blommor utan en mängd andra saker. Via dessa kan du skicka blommor som är riktigt lyxiga och kostar flera tusenlappar, samtidigt som det även finns billiga blommogram för bara några hundralappar.

Vad ska man tänka på när man vill skicka blommor?

  • Att blombudet är seriöst och håller vad de lovar
  • Betalningsalternativ
  • Hur snabbt blommorna ska skickas
  • Vad frakten kostar
  • Vart blommorna ska levereras – i Sverige eller utomlands?

Skicka blommor via mobilen
Många florister idag ger möjlighet att skicka blommor via mobilen, så länge du har internet vill säga. Detta är nog det enklaste och det mest bekväma sättet att skicka blommor på, då du kan göra det när som helst. Kontrollera dock att du verkligen har fått igenom beställningen, så att du inte blir besviken. Vanligtvis går det till så att du går in på floristens hemsida, beställer blommogrammet och betalar sedan via den faktura som skickas hem till dig med post. Notera dock att utbudet av blommor att skicka brukar vara lite mindre när du ska skicka blommor via mobilen, än om du går in på datorn för att skicka blommor.

Skicka blommor utomlands
En hel del blomsterhandlare har även möjlighet att skicka blommor till andra länder än Sverige. Detta är ett utmärkt sätt att uppvakta någon som firar sin bemärkelsedag utomlands. Du hittar vanligtvis en förteckning över länder som floristen kan leverera till på deras hemsida.